DOKTOR SAHKAN TIADA LAGI THYROID

“Thyroid buat saya rasa letih dan berat susut”

Dalam group shaklee mamareen terdiri daripada pengguna shaklee sendiri.Yang ratanya menjadi ahli disebabkan memang mula mengambil supplemen diatas masalah kesihatan.

(Kisah Shaklee Shuhada)

Kisah shaklee saya bermula bila saya mencari suplemen untuk masalah thyroid dan juga cepat letih.

Saya ada masalah thyroid ni sejak dari sekolah menengah lagi. Berat badan susah sangat nak naik dan mudah letih.

Jadi ex classmate saya masa sekolah dulu dan juga merangkap leader sy sekarang, Latifah yang suggest untuk cuba vivix.

Vivix shaklee antioksidan

Jadi saya beli vivix dan konsisten minum vivix pagi dan malam selama beberapa bulan.

Dalam tempoh ni, berat badan naik sikit tak banyak pun, 2kg ja 🤭 Tapi seronok dah sebab sebelum ni berat sokmo maintain ja, dak pun menurun.

Paling best masa pi jumpa doktor untuk follow up thyroid, doktor cakap bengkak thyroid dah takda. Rasa seronok masa tu taktau nak habaq macam mana 😍😁
Alhamdulillah, syukur sangat dengan izin Allah dah tak ada masalah tu lagi sekarang ni.

Lagi satu bila minum vivix setiap hari badan rasa lebih bertenaga dan tak mudah letih. Kalau tak, balik sekolah mesti rasa letih sangat2 dan rasa nak tidur ja.

Syukur sangat sebab jumpa suplemen shaklee ni. Banyak bantu dari segi kesihatan. Bukan untuk diri sendiri malah untuk mak dan ayah di kampung.

Ayah saya ada tekanan darah tinggi, pernah bacaan tekanan darah tu sampai 180. Lepas tu saya bagi vivix, omega dan garlic untuk ayah. Alhamdulillah tekanan darah makin turun hingga138.

Alhamdulillah,
Berkat doa dan ikhtiar, Allah yang beri kesembuhan.

Rasa jatuh cinta dengan produk shaklee dan hingga sekarang saya masih amalkan suplemen shaklee.

Credit : Shuhada sudi berkongsi.❤

Shaklee best! 👍

Pengedar Shaklee Anda: Mamareen /+601137181390

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge