AKIBAT NAK CEPAT PUTIH GADIS INI MENDERITA!

Fenomena nak memilik kulit putih bagaikan 1 kegilaan wanita sekarang.

Semua nak putih..Ada yang sanggup cucuk vitamin c atau buat ozone therapy.
Semua ni kaedah yang TIDAK DILULUSKAN KKM
Korang dah kenapa? Dah tersampuk dengan kegilaan nak kulit putih macam artis??Kebanyakkan mereka buat rawatan kecantikan harga beribu.Bukan hanya makan produk atau just sapu-sapu saja boleh putih.
Kena fikir logik..Kalaulah cepat sangat putih.Mudah sangat nak putih.Korang ingat just main tukar darah cuci darah dan cucuk?Kesan masa panjang korang ada fikir??
KULIT PUTIH SEPERTI MAYAT
Anis adalah salah seorang remaja yang tertipu.Kali ni bukan dengan kaedah cucuk atau cuci darah.
Tapi tersalah pakai produk pemutih yang dijual tanpa kawalan.
Anis mengadu selepas ambil kulit berubah jadi cekang dan kulit menjadi warna putih berurat dipipi.
Bukan saja pucat tapi Anis jadi cepat letih dan stress.
(Ada merkuri /chemical memang akan bagi kesan sakit kepala dan stress).

Beb korang pakai produk merkuri sedar tak akan masuk dalam saluran darah.Sel dan sistem badan akan terganggu.

(Produk pemutih yang anis kongsi)bUkan niat nak menjatuhkan produk lain.Tapi,sebagai peringatan mungkin ada yang sedang menggunakan)


STOP GUNA DAN CUBA SKINCARE BARU
Anis terus stop guna produk pemutih.Dan kali ni Anis masih cuba untuk baiki kulit yang dah rosak.Dan semakin nipis.
Tapi,malangnya kulit Anis bertambah teruk.
“Lepas tu masuk dalam masa tengah tahun  2017 anis guna skincare dari produk lain pulak”.
“Masuk hari yang ke 14 muka anis burn…makin hari makin burn terutama kalau berjemur”.
Kesian anis dah laa student lagi.😐
AKHIRNYA TERJUMPA 1 JENAMA PRODUK
Selepas cuba dan terus mencuba.Anis masih tak putus asa.Anis perlu selesaikan masalah kulit yang dia cari sendiri.

“Alhamdulillah kulit makin hari makin okay,burn makin berkurangan..kesan merah pun dah takde”.
Anis hanya mengamalkan ESP dan VITAMIN C dari SHAKLEE yang diyakin SELAMAT BERKESAN DAN MESRA ALAM
Kata Anis lagi:
” Alhamdulillah kulit makin hari makin okay,burn makin berkurangan..kesan merah pun dah takde “.

Boleh pemutih atau skincare kebanyakkan menghakis sel kulit dan menghilangkan kelembapan semula jadi pada kulit.Sebab itu kebanyakkan Set Skincare menyediakan krim pelembab dan lain2 untuk mengelakkan pengguna mengalami masalah kulit kering.
Dalam masa yang sama jika anda stop penggunaan kulit anda akan naik JERAWAT dan JERAGAT yang NGERI!!
Kini,Anis bersyukurr bebas dari masalah untuk memilih skincare dan produk yang sesuai untuk kulit.

Kerana kulit yang cerah dan putih bukan hanya dari produk sapuan malah supplemen dan pemakanan yang seimbang menjadi keutamaan Anis.
Fikirlah nak PUTIH CEPAT,atau MENEMPAH MAUT LEBIH CEPAT✌.

PILIH SUPPLEMEN SEMULA JADI
Ramai yang ragu-ragu untuk ambil supplemen.Bimbang jangka masa panjang.
Sebenarnya,supplemen hanyalah makanan tambahan harian.Seperti anda mengambil makanan dan minuman setiap hari.
Cuma yang berbeza adalah kandungan dan kebaikan lebih baik bagi menampung keperluan NUTRISI lengkap.
Malah,membantu melindungi dan memperbaiki sel agar lebih sihat.

Supplemen ESP & VITAMIN C telah membantu membaik pulih kulit Anis yang ROSAK.
✔Dihasilkan dari SOYA dan JAGUNG semula jadi .
✔Bebas kimia dan bahan racun.
❌Tanpa pewarna
❌Tanpa bahan pengawet
❌Tanpa gula dan perasa tiruan
Jika anda antara yang mempunyai masalah seperti Anis.Anda juga boleh mengamalkan Set Kecantikan Kulit seperti diatas.
Jom tukar kerana anda layak memiliki kulit dan wajah yang anggun dan menawan TANPA TERDEDAH BAHAYA MERKURI
Testimoni credit to : Anies Aien
Salam sayang ❤
-Mamareen-
Whatsapp : +601137181390
BAHAYA SUNTIKAN VITAMIN C 
BAHAYA PRODUK MERKURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge