DAH GUNA BARU JATUH CINTA

Kisah kali ni mama nak share macam mana boleh terjebak dengan shaklee ni.

Bak kata orang “tak kenal makan tak cinta”betul kan?

Jadi mamareen adalah pengguna sebelum menjadi pengedar shaklee.
Guna lebih 1 tahun.
Masa tu saya sedang mengandung 9 minggu.

Puas cari vitamin apa bagus nak support kembar ni.Cari punya cari nampak kat FB ramai sangat sebut “Shaklee..Shaklee”.
Teringin sangat nak cuba sebab anak 1st dulu macam2 masalah letih badan ni.Dengan kena Admit semua lah cukup.

Jadi try la pm tgk kawan jual Kt fb

dia ada cita2 sy pn beli la set hamil rm400  consume dari 9 weeks sampai bersalin

Mama takde ambil Ubat KK @ Ubat Hospital sebab rasa dah sesuai makan set vitamin dari Shaklee.

Alhamdulillah kesihatan baik semakin baik
kembar pn ok sihat

Mamareen bersalin normal 37weeks tanpa gunting atau induce

sempat shake shake Esp Horlick sebelum masuk laboor room.

Dan dari situlah bermulah  bila kita makan shaklee.Orang tengok kita sihat baby kulit cantik.Mama bertenaga kulit cantik ramai. duduk bersila lagi boleh menjahit slim

 orang mula laa tanya pulak yang nak cuba termasuk mak bidan😂.

Bila dah dapat kesan barulah berani jadi ahli dan sharing.Mama hanya share apa mama makan aje set kehamilan,set berpantang & set penyusuan.Kesan dia WOW! MASYALLAH best sangat.

(Semasa bershaklee kami masih naik lori)

Jadi dari situlah bermulanya mama mula bershaklee.

jika anda pengguna shaklee yang istiqamah pasti anda juga ada kesan yang baik untuk dikongsi?

Rugi makan kalau tak amalkan.Bertambah rugi kalau dah amalkan tak dikongsi.

Nak dapatkan tips penjagaan semasa hamil bersama set kehamilan shaklee?

(Antara set vitamin yang mama amalkan)

(Set yang banyak bantu luka sembuh dan bertenaga)


(Paling best dapat susukan kembar dengan bantuan set menyusu)

Berminat nak sertai shaklee?
boleh wassap/hubungi mamareen ya.😊

Mamareen
Id 1127123
》Pengedar Shaklee penang《

//www.facebook.com/shairne.omar
http://Shakleepenang.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge