Hamil bersama supplemen ternyata berbeza dari biasa….

 

Soalan demi soalan setiap hari mama terima dari ibu-ibu mengandung.

.
Sampaikan perasaan rindu nak rasa lagi janin bergerak dalam rahim mama.😅

Setiap sakit dan masalah yang depa dok habaq mama rasa kesian sebab masalah mama dah rasa dulu.😣
.
Cuma yang bezanya cara kita atasi dan tangani dengan ubat,atau kita biar sakit sampai dia hilang sendiri.Nak tunggu hilang bukan sehari dua. Ada yang ambil masa sampai bersalin baru ok.

Jadi,disebabkan mama pun pernah ada masalah kesihatan masa mengandung.

In sya ALLAH masih boleh diatasi dan elakkan dengan pengambilan makanan dan ubah gaya hidup.

Pemakanan bergantung dengan jenis diet yang ibu amalkan.kalau ada KENCING MANIS menu harian lain.DARAH TINGGI pun menu lain.

Tapi,bagi yang ada ALAHAN,KEBAS,GATAL-GATAL ATAU MASALAH HB LOW.

Semua tu korang boleh amalkan
SET KEHAMILAN yang cukup Nutrisi lengkap bagi keperluan ibu dan bayi.

Dalam set hamil shaklee ni dah bantu mama:

🌹STOP ALAHAN
🌹HB NAIK dari 8 naik 12
🌹KEBAS2 HILANG
🌹BUASIR MENGECUT
🌹BERAT BADAN NORMAL
🌹BERTENAGA
🌹ANGIN SEBU BERKURANGAN
🌹ALAHAN GATAL HILANG

TERBUKti dengan pengambilan “SET KEHAMILAN” boleh bantu ibu-ibu hamil sihat dan cergas sampai bersalin.Dan dapat BERPANTANG dengan bertenaga tanpa STRESS masalah MENTAL & FIZIKAL.

Dengan ambil supplemen hamil dari shaklee ni.Anda akan rasa sendiri kesihatan anda lebih baik dari hari ke hari.

Malah,baby anda lebih sihat dan dapat kulit yang lebih lembut tanpa melupas.Dan tulang baby lebih kuat dan badan baby lebih tegap dengan adanya PIL KALSIUM dan PROTEIN dalam set ini.

Mama dah cuba.

Anda bila lagi?☺

Berminat merisik SET HAMIL boleh wasap mama ok.😍

Risik-risik dulu berkenan baru bagi jadi🖒

Fb: Shairne omar
Whatapps601137181390

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge