” TENTANG YOUTH ANDA PERLU TAHU”

 

Pasti anda tertanya-tanya apa itu “YOUTH”?. Tak pernah dengar pun?

Tapi,mamareen nak anda tahu.YOUTH bakal memasuki pasaran diMALAYSIA.Dan akan buatkan ramai wanita dan gadis tak dapat tidur lena.Kenapa?

Sebab mamareen pun dah gunakan sendiri SET LENGKAP YOUTH yang sangat AWSOME!

Bila sapu je cream malam tu. Rasa sayang nak tidur.huhu sebab tak nak kena bantal.Muka sejuk lembap sampai 12jam.Bagi yang ada masalah kulit kering anda kena tahu lebih lanjut tentang YOUTH SHAKLEE.😄

Jom mamareen kongsi KEISTIMEWAAN YOUTH yang anda perlu tahu.

Dalam SKINCARE YOUTH terdapat 6 Produk:

LUMINOUS GEL CLEANSER

 

Langkah pertama : Membersih dengan  pencuci muka tanpa BUIH.Yang mampu membersihkan sehingga dalam lapisan kulit.Menengangkan kulit wajah

PERFECTING SKIN TONER

Langkah kedua: Menutup pori-pori yang terbuka.Dan mengecutkan jerawat.Kesannya wajah rasa lebih anjal dan tegang.

ACTIVATING SERUM

Langkah ketiga :Mempunyai 10x ganda kepekatan YOUTH COMPLEX. Memperbaiki sel kulit ,menangani penuaan/kedutan.Meremajakan kulit dan menaikkan seri wajah(Glowing).

YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER

Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit.Memberi perlindungan dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.Menggunakan teknologi berspektrum luas SPF50/UVA/UVB.(Sesuai dengan cuaca diMalaysia).TERBAIK UNTUK JERAGAT

YOUTH RADIANCE C & E

Penjagaan wajah SUPER EXPENSIVE dan istimewa : Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit.Mempunyai 20%PURE VITAMIN C.Melicinkan teksture kulit dan menyekatakan tona wajah.

ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM

Langkah keenam: Rutin malam paling dinanti.Sekali sapu kulit akan lebih lembut,mulus,lembab dan paling best tidak berminyak!Cream mama sangat penting untuk memperbaharui sel dan mencerahkan kulit wajah.(Kulit yang breakout sangat digalakkan)

SKINCARE YOUTH ni diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi.Dan sesuai untuk mereka mempunyai masalah kulit sentitif.

Siapa boleh gunakan YOUTH?

  • KULIT BERJERAWAT
  • KULIT KERING
  • KULIT BERMINYAK/KOMBINASI
  • PARUT HITAM JERAWAT
  • BEKAS PARUT BERLUBANG
  • KULIT SENTITIF
  • KEDUTAN(wringkle)
  • PORI TERBUKA
  • JERAGAT(Nipis)
  • Dan banyak lagi

Anda WAJIB cuba untuk rasa sendiri YOUTH EFFECT pada KULIT anda.💄

YOUTH SHAKLEE SKIN CARE berjaya :

  • memudarkan jeragat bertompok seawal 21 hari penggunaan
  • mengeringkan jerawat batu dan jerawat bernanah seawal 7 hari penggunaan
  • mengurangkan kedutan di mata dan tepi bibir seawal 21 hari
  • mengurangkan parut berlubang akibat jerawat seawal 7 hari penggunaan.

Nak Lihat SendirTestimoni Pengguna YOUTH ? jom tengok video ni!

 

Jadi pastikan anda orang terawal yang mencuba starter set YOUTH pada awal march 2018 ini.

Dapatkan tawaran menarik dengan setiap pembelian youth PERCUMA POSTAGE & PERCUMA KEAHLIAN.

Miliki YOUTH SKINCARE SHAKLEE dengan consultation dari Pengedar YOUTH SHAKLEE MALAYSIA yang mendapat bimbingan  saintis dan pakar kecantikan.

Pengedar dan Pengguna YOUTH.

🌸Trusted seller..🌸

01137181390

FB:  Mamareen Omar

 

 

One Reply to “” TENTANG YOUTH ANDA PERLU TAHU””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge