KEKAL BERTENAGA DAN MERIAHKAN SUSU IBU DENGAN ESP

Alhamdulillah dah masuk hari ke 4 berpuasa tahun 2018.Pasti ramai dah terlepas sahur dan tak kurang juga ada masalah seharian berpuasa.

Contohnya Susu badan berkurangan.Baby asyik mintak menyusu sampai susu pun dah nak kering.Ibu pula dah mula habis tenaga.Letih lesu tak bermaya.Sampai nak dukung anak pun tak larat.

Yang sibuk bekerja aktif di pejabat prestasi mula menurun.Nak naik tangga pun dah malas sebab letih sangat.Terkejar-kejar masa….

Sebab itulah mamareen suka sangat syorkan ESP ni pada mereka yang nak kekal aktif dan bertenaga.Tahu kan makanan diambil semasa sahur dan berbuka memainkan peranan penting sewaktu siang hari kita puasa??

Makanan diambil terlalu berat untuk dihadam dan pembakaran gula sangat cepat berlaku sehinggakan kita tidak mampu menyimpan tenaga lebih lama.Akhirnya stamina kita menurun.Dan kesihatan juga terjejas.

Dan semestinya sesiapa yang amalkan ESP dari Shaklee yg bersifat LOW GLYSEMIC INDEX ini.Mampu membekalkan tenaga lebih 12 jam jika diamalkan.Walaupun hanya sekadar minuman tetapi kandungan PROTEIN dan KALSIUM cukup membantu keperluan tubuh.

Ini servey yang mamareen buat sepanjang berpuasa dengan pengguna ESP:


  • TESTIMONI IBU MENYUSU


  • TESTIMONI WANITA AKTIF BERNIAGA/BEKERJA

 

Terus beli 2 tong ESP!😍

Alhamdulillah..seronok bila dapat feedback positif dari pengguna sebenar ESP! Ratannya memang mengamalkan ESP dan kongsi testimoni sebenar.😍

Jika anda berminat nak cuba dan dapat rasa sendiri kesan dari ESP.Susu kembali meriah dan badan lebih cergas bertenaga walaupun berpuasa? Anda kena cuba sendiri dan dapatkan ESP dari mamareen termasuk pakej bagaimana hasilkan ESP yang sedap menyelerakan.😊

Buat pesanan ESP anda DISINI .

🌟Salam Ramadhan Kareem🌟

-Mamareen-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge