Kenapa saya pastikan Vivix sentiasa ada dirumah

Assalamualaikum hye..jumpa lagi dalam entry kali ni.

Sejak akhir ni ramai asyik tanya Mamareen bagus ke Vivix?
Sedap ke Vivix?
Apa manfaat Vivix?
Vivix ni bahaya ke tidak?

hehe jenuh nak menjawab mujurlah mama attend kelas2 nutrisi dan ada study pasal vivix ni.

Kira ada pengalaman lah handle pesakit2 yang minum dan saya sendiri minum walaupun tak da sakit kronik.Alhamdulillah..

                (Vivix ni mesti bawak walaupun travel)

Dan mamareen tertarik dengan sharing dari seorang ahli farmasi yang juga isteri doktor yang beri mama dan ayahnya vivix.

Katanya beliau cuba pastikan vivix ada sentiasa untuk mama. Dulu 2014 masa ayahnya demam panas sangat, beliau belikan vivix untuk ayahnya.

  Tapi sedihnya ayah tak sempat minum vivix sebab masa tu dalam keadaan intubate, nurse yang bagi ayah minum susu ikut tube.
Walaupun suaminya seorang doktor tapi mereka tak ganggu tugas nurse dan doktor2 di sana. Mereka menjalankan tugas mereka… Dlm hatinya  doa supaya ayah sembuh dpt keluar dari hospital berdoa nanti beliau nak bagi ayah minum vivix.
Tapi Allah lebih sayangkan ayah, jumaat minggu ke dua puasa, ayah pergi tinggalkan mereka selama2nya. Semoga beliau dapat bertemu ayahnya semula di syurga.
Ameen…..

Ingat tak beliau tak sempat beri arwah ayahnya minum vivix?
Tapi bagi mamanya yang minum vivix.
Sampai sekarang sebolehnya beliau usaha untuk pastikan vivix sentiasa ada di rumah.

Alhamdulillah selepas tu Mama beliau  kata badan pun rasa ringan sejak start minum vivix.
Dan paling penting beliau  nak mama sentiasa sihat.Bertambah kasih Sayang kepada mama beliau selepas kehilangan ayah..


     Mama tiada ganti, duit boleh cari.
         (Kata beliau dengan nada sedih)

Moga perkongsian kisah vivix ini dapat menambah keyakinan kita untuk mengamalkn jus vivix.Antara minum kesihatan terbaik abad ini.

Boleh dapatkan Vivix dari mamareen dikawasan penang dan Percuma penghantaran seluruh Malaysia.

Mamareen
Id :1127123
+601137181390
Shaklee penang
https://www.facebook.com/shairne.omar

One Reply to “Kenapa saya pastikan Vivix sentiasa ada dirumah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge