KESAN MAKAN AIR PADA KULIT BAYI!!

Assalamualaikum wbt.selamat pagi..Alhamdulillah berkesempatan pagi ni mamareen nk share 1 tips mudah untuk kecutkan JERAWAT!!
Ramai yang ada masalah jerawat yang kerap naik tapi susah nak hilang??.Saya juga mengalami masalah yang sama dulu…Tapi sekarang JERAWAT yang naik bila disapu KRIM serbaguna ini serta merta akan KECUT dan MELEMBUTKAN KULIT.Apabila ISTIQAMAH dalam penggunaan krim ini PARUT jerawat akan semakin PUDAR!!Malah KULIT anda akan lebih CANTIK dan CERAH…INSYALLAH..

Krim ni memang WAJIB saya bawa kemana sahaja.dah macam first aid sebab kt mana2 sahaja boleh sapu..ye laa ada anak2 kecil ni kadang perut masuk angin,luka terkapit pintu,kena gigitan nyamuk mcam2 lagi laaa boleh guna.Boleh buat losyen harian lagi taw…

haaa..BESTkan??boleh ja sapu kt mana2.kALAU BABY sapu nipis-nipis dulu..BILA dah kering sapu la tebal skit.GUNA selepas MANDI DAN SEBELUM TIDUR.Saya dulu pening jugak nak cari KRIM yang betul-betul sesuai untuk sikembar ni..Leher,belakang telinga & bawah pelipat paha win makan air..Habis merah berair..YA ALLAH,Kesian tengok diowng menangis sambil gosok-gosok kawasan luka makan air tu..ALHAMDULILLAH tengok kawan guna saya terus beli dan cuba..ALHAMDULILLAH sehari guna KESAN MAKAN AIR TU KERING!!




Inilah Herbal Blend yang Ina teruja sangat tu. tengoklah fungsi dia banyak kan, lagi satu dia sesuai untuk kulit bayi juga tau. Sebab ianya bersifat berangin je tidak panas pun dan tidak melekit. Seronok kan bila kita dapat bantu orang yang ada masalah

 Dan yang paling best..KRIM ni boleh pulihkan TUMIT KAKI yang MEREKAH!!Sapu je hari1 pada tumit..insyALLAH memang berkesan…TAPAK kaki pun lembut ja..kalau nak tumit yg bersih dan cantik konsisten taw sapu dan urut2 sampai meresap dalam kulit.Seawal 3 hari dah boleh nampak kesannya..TUMIT jadi LICIN dan BERSIH.Suami pun tengok Cantik ja kaki isteri…

 Haaa…ni lah krim tu..PEKAT,TIDAK MELEKIT & MUDAH DIBAWA…BAU PUN WANGI.Baby pun xbahaya nk pegang…picit sikit je dah ok..simpan kt tempat yg sejuk supaya dalamnya xterjejas

Jangan tunggu lagi untuk dapatkan KRIM MAGIC INI…STOK SANGAT TERHAD DARI MASA KESEMASA…Harga sangat murah dan berbaloi..serendah rm27,50 sahaja tidak termasuk kos penghantaran…

Anda inginkan harga yang lebih MURAH DAN JIMAT?? HUBUNGI saya MAMAREEN +601137181390 (wassap/sms) 
Email: Mamareeshaklee@gmail.com
FB: Sha’irne Omar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge