Kisah Pesakit Buah Pinggang

Assalamualaikum entry kali ni mamareen share berkaitan masalah buah pinggang yang dihadapi oleh ayah rakan.

Dulu,saya ada juga costemer yang maknya sakit buah pinggang last stage.Tapi,sianak tak.putus asa nak ikhtiar.
Alhamdulillah sejak oktober 2014 – Feb 2017 ibunya masih sihat dan tidak jalani sebarang Dialisis.

Ini pula kisah lagi Pesakit buah pinggang

Asalnya ayah yam ada kencing manis & jantung.
 Ayah yam sebelum ni , ada masalah kerosakkan buah pinggang pada sebelah kanan sejak 2009.
Dan sebaik ayah saya amalkan vivix selama 3 bulan berturut-turut untuk kencing manis dan jantung pada tahun 2014.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, suatu ketika ayah saya pergi check up dengan Dr pakar untuk check up semua organ dalaman,al maklum ayah saya kaya penyakit antaranya Diabetis, Jantung, Buah Pinggang Rosak, Gout dan pernah terkena minor strok.

Ayah sendiri cakap yang Doktor Pakar terkejut, “En Sa’ari! buah pinggang encik dah mula berfungsi balik lah.” Syukur sangat.

Bukan buah pinggan sahaja mula berfungsi balik, tapi kencing manis dah terkawal, gout mula larikan diri dari ayah.

Alhamdulillah. Mak saya pun amalkan vivix, seronok sangat tengok mak,ayah saya sihat. Tiada apa yang saya mampu balas melainkan usaha untuk bantu pulihkan kesihatan mereka untuk mereka beribadah.

Vivix hanyalah ikhtiar untuk mencegah. Vivix sangat berbaloi. Cubalah,pasti anda teruja! 🙂 Yang sihat, Tak perlu tunggu sakit untuk memulakan

Alhamdulillah saya seronok sebab vivix bantu kembalikan buah pinggang ayah saya…😊😀

Alhamdulillah.
Vivix antara minum tambahan untuk pesakit buah pinggang.cubalah amalkan moga ALLAH izin kesihatan bertambah baik.

*Tujuan menambahbaikkan kesihatan bukan merawat

Mamareen
📲+601137181390
ID: 1127123
Shaklee penang
https://www.facebook.com/shairne.omar

Credit to Solehah Mariyam Sa’ari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge