Kulit Breakout Selepas Salah Guna Produk

Kulit Breakout Selepas Salah Guna Produk

Sedihkan bila kita nak cantik tapi dapat cantik sekejap je.Selepas tu muka kita Breakout!Kulit kita Breakout sebab Salah pilih Produk.Sekarang agak sukar nak tahu mana Produk yang selamat lagi-lagi banyak Produk yang Viral dan menjanjikan kesan hebat.Masalah betul kan?nak cantik pun susah..

Mama nak kongsi kisah dari seorang remaja yang jadi mangsa Masalah Kulit Breakout!

Kulit Breakout
Kulit Breakout

Bukan senang nak hadapi orang bila Kulit dah rosak..Keyakinan diri pun hilang.Macam nak tinggal je muka kat rumah bila keluar.Dasyat betul penangan Breakout ni.huhuhu

Dulu masa belajar Mira selalu je amal 1 minuman yang boleh cantikkan dan mencerahkan.Memang kesan menjadi dan kulit lebih cerah..

Semasa Breakout
Semasa Breakout

Tetapi,malangnya Selepas beberapa bulan dan stop beli sebab student kan tak da duit nak beli selalu.Bila stop je habiss muka naik Jerawat besarrr.Dari dahi,pipi,dagu hmmm seluruh mukalah.Bukan sekejap bertahun tinggal jerawat makan apa pun tak ok.

Tapi,syukur selepas Mira kenal dan jumpa dengan Shaklee.Mira buat keputusan untuk cuba beberapa produk untuk bantu baiki Masalah Kulit yang Breakout tu.

Mama sendiri pernah jumpa dengan Mira dan tengok sendiri banyak sangat jerawat didahi.Besar dan keras.Macam jerawat batu.Masa tu mama tahu mira tengah amalkan shaklee,Jadi tak adalah mama risau sangat.Sebab mama yakin insyALLAH akan hilang Jerawat tu nanti 😊

SET RESDUNG

Mira amalkan set resdung dari Shaklee untuk detoks balik dan kurangkan rasa alergik kepada makanan dan persekitaran.Yelaa makan kena jaga,habuk pun buat muka kita Rosak.

Selain tu Mira konsisten amalkan masker guna Alfalfa dari shaklee.Memang nampak perubahan ketara dari masa kesemasa.

Breakout Semakin Sembuh
Breakout Semakin Sembuh

Jadi sesiapa yang memang ada Masalah Breakout nak detoks balik dalaman.Boleh cuba Set Resdung yang Mira amalkan ni.Anda akan lihat perubahan Kulit anda akan ada perbezaan dari sebelumnya.InshAllah..

Set Breakout/Resdung
Set Breakout/Resdung

Dengan penggunaan dan cara pemakanan yang betul.Akan membantu Kulit bermasalah semakin baik.Dan bukan sahaja Kulit Muka.Set ini dapat membantu menambah baik kesihatan dan memberi tenaga seharian.

Masalah Kulit Breakout boleh diatasi jika ambil supplemen,skincare dan amalkan pemakanan sihat.Stop segala skincare yang mungkin anda tidak tahun kandungannya yang mempunyai bahan terlarang dan lebihkan minum air kosong dan amalkan Vitamin C supaya dapat cuci segala racun dari pemakanan sebelum dan seharian.

Berminat nak dapatkan Set ini?Dah tak sanggup tengok Kulit Breakout lagi?

Terus hubungi Mamareen dan dapatkan tips, harga Istimewa hanya untuk anda yang setia dengan blog  mamareen.❤

Perkongsian dari Nor Amira Hamadi

Mamareen Omar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge