Masalah Jerawat Muka Yang Teruk

Mengalami Masalah Kulit Muka Jerawat Yang Teruk. Siapa tak stress kalau Muka banyak Jerawat kan?.Jerawat ni bukan Masalah biasa.Sebabnya Jerawat di Muka akan buatkan seseorang hilangkan keyakinan diri.

Assalamualaikum.

Nama saya Nur Adila Suriani.

Saya kenal dengan Shaklee pun bermula dengan adik beradik saya join Shaklee dan consume Shaklee. Saya tak tak ingat tahun bila saya start consume dengan Shaklee.

Produk pertama saya Vitamin E. Saya ada masalah kulit yang teruk jugak masa saya study dulu. Macam macam produk saya try tapi tak jalan. Lagi teruk penuh satu muka.

Saya pergi klinik kulit, habis dalam RM1000 jugak masa tu. Saya pergi 2 kali saja sebab mahal sangat. Memang tak mampu nak follow up tiap tiap bulan dekat klinik tu.

Jerawat makin surut tapi parut jerawat susah nak hilang. Still ada jerawat tapi dah tak macam dulu. Parut memang tak hilang lagi masa tu.

Saya tak dapat habiskan treatment dekat klinik so saya decide ambil Vitamin E, Alfafa, Vitamin C . Produk lain yang saya ambil Ostematrix, B compleks.

Alhamdulillah selepas beberapa bulan amalkan set shaklee kulit saya bertambah baik dan kini bebas dari Jerawat.

Cantik Bebas Jerawat
Cantik Bebas Jerawat

Terima kasih shaklee❤

Itu saja cerita saya. Terima kasih semua ☺

#shakleeEffect
#oasis

Dapatkan Set Jerawat untuk masalah Muka Berjerawat anda hari ini.😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge